(275) Texas Pecan Cakes [翻訳] [編集]
non-serrated:鋸歯状ではない
a pat of butter:小さな塊のバター
a scoop of ice cream:一すくいのアイスクリーム
whipped cream:ホイップクリーム
Slicing Instructions
For best results, freeze or refrigerate before slicing your pecan cake. Without removing the foil liner, slice with a sharp non-serrated knife in a smooth downward motion. Wipe blade with a wet cloth after each slice. Remove liner before serving. (Slicing with the liner in place yields consistent slices for a more attractive presentation).
Storage Instructions
Your cake is best when enjoyed within a few days of arrival. With refrigeration, it can stay moist and easy-to-slice for at least two months. For longer storage, we suggest freezing.
Serving Recommendations
For breakfast, toast your slice and top with a pat of butter. In the afternoon, serve thin slices with coffee or tea. And, after dinner, serve with a scoop of ice cream or top with whipped cream. | | 試訳 切るときの注意
一番うまくいくのは、冷凍したものか冷蔵庫で冷やしたピーカンナッツケーキを切るやりかた。ホイルの敷物を剥がさずに、よく切れる、ギザギザの歯ではないナイフで、一気に下方に押し切る。一回切るたびに濡れた布で刃を拭きとる。出す前にケーキの下の敷物を剥がす。(ホイルの敷物を剥がさず切れば、しっかりと切り分けられ、見栄えもずっといいです。)
保存要領
一番良いのは、ケーキが到着して数日のうちに召し上がっていただくことです。冷蔵庫に入れておくことで、水分が保たれ、簡単に薄切りできる状態が、少なくとも2カ月は続きます。さらに長く保存する場合は、冷凍保存をお勧めします。
お勧めの召し上がり方
朝食として、薄く切ったものをあぶりバターを上にちょっとおく。午後には、コーヒーかお茶に薄く切ったケーキを添える。そして夕食には、ひとすくいのアイスクリームと一緒に出すか、上にホイップクリームを乗せて出す。 |
2010-12-25 15:46
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