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(275) Texas Pecan Cakes [翻訳]

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non-serrated:鋸歯状ではない

a pat of butter:小さな塊のバター
a scoop of ice cream:一すくいのアイスクリーム
whipped cream:ホイップクリーム

Slicing Instructions

For best results, freeze or refrigerate before slicing
your pecan cake. Without removing the foil liner, slice with a sharp non-serrated knife in a smooth downward motion. Wipe blade with a wet cloth after each slice. Remove liner before serving. (Slicing with the liner in place yields consistent slices for a more attractive
presentation).

Storage Instructions

Your cake is best when enjoyed within a few days of arrival. With refrigeration, it can stay moist and easy-to-slice for at least two  months. For longer storage, we suggest freezing.

Serving Recommendations

For breakfast, toast your slice and top with a pat of butter. In the afternoon, serve thin slices with coffee or tea. And, after dinner, serve with a scoop of ice cream or top with whipped cream.

 試訳
切るときの注意

一番うまくいくのは、冷凍したものか冷蔵庫で冷やしたピーカンナッツケーキを切るやりかた。ホイルの敷物を剥がさずに、よく切れる、ギザギザの歯ではないナイフで、一気に下方に押し切る。一回切るたびに濡れた布で刃を拭きとる。出す前にケーキの下の敷物を剥がす。(ホイルの敷物を剥がさず切れば、しっかりと切り分けられ、見栄えもずっといいです。)

保存要領

一番良いのは、ケーキが到着して数日のうちに召し上がっていただくことです。冷蔵庫に入れておくことで、水分が保たれ、簡単に薄切りできる状態が、少なくとも2カ月は続きます。さらに長く保存する場合は、冷凍保存をお勧めします。

お勧めの召し上がり方

朝食として、薄く切ったものをあぶりバターを上にちょっとおく。午後には、コーヒーかお茶に薄く切ったケーキを添える。そして夕食には、ひとすくいのアイスクリームと一緒に出すか、上にホイップクリームを乗せて出す。

 


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